Massageprakrijk Bavel
Massagepraktijk Bavel
gun jezelf vitaliteit !
Wat is Quantum-Touch ?

Quantum-Touch is een oeroude methode van praktische healing door de handen eenvoudig op de plaats van het lichaam te plaatsen waar je de pijn of het ongemak ervaart. Ik heb verschillende niveaus gevolgd volgens de methode van Richard Gordon. Dmv van ademhalingstechnieken verhoog ik de Energie frequentie en jij als cliƫnt neemt deze harmoniserende Energie over. Zo wordt het zelfgenezend vermogen van je lichaam flink versterkt.
Energie trilt nl. op een hogere of lagere frequentie.
Onbalans is het gevolg van een lage frequentie, een verstoring dus. Denk bv aan een ontsteking of blessure. Die plaats heeft dan een lage trilling. Hierdoor ontstaan blokkades die ongemak of pijn veroorzaken. Door de trilling te verhogen worden afvalstoffen opgeruimd en blokkades opgeheven. De Energie kan weer doorstromen en jij komt weer in balans!
Wat is Reiki ?

Reiki is het Japanse woord voor Universele (rei) levensenergie (ki) en is een methode om Energie te geven. Aan jezelf of aan anderen. Een Reiki behandeling is heel rustgevend en brengt vaak een diepe ontspanning bij de ontvanger teweeg.
Het is geen geloof of speciale gave maar een natuurlijke geneeswijze!
De Energie vindt zijn weg door lichaam en geest, bepaalt zelf wat er moet gebeuren, hoe dat gebeurt en wanneer dat gebeurt. De Reiki Energie komt altijd ten goede van de ontvanger en heeft nooit een negatieve uitwerking. Het hersteld het vermogen om Energie op te nemen zodat ons immuunsysteem weer optimaal kan werken!
Voor een Reiki behandeling trek je gemakkelijk zittende kleding aan. Je kunt een massage ook combineren met een korte versie van Reiki.