Massageprakrijk Bavel
Massagepraktijk Bavel
gun jezelf vitaliteit !
Waarom massage ?

Jouw weken zijn vaak overvol. Zodra je lichaam weigert om mee te werken besef je pas wat het allemaal voor je doet! In ruil daarvoor eet, drink en slaap je. Maar zorg je ook voor de juiste balans tussen spanning en ontspanning ?
Een massage is veelal een plezierige en ontspannende ervaring. Maar er is meer.
Je huid, spieren en pezen worden soepeler. Dat komt door de ontspanning, het bevorderen van de bloedsomloop en het afvoeren van afvalstoffen, doordat de lymfe worden gestimuleerd.
Tijdens en na de massage wordt er minder cortisol (stresshormoon) aangemaakt en de productie van serotonine (dit hormoon vermindert pijn) en oxytocine (gelukshormoon) wordt juist gestimuleerd.

Redenen voor een massage zijn bv.

- Omdat je veel sport
- Omdat je last hebt van spierpijn
- Omdat je zwaar lichamelijk werk verricht
- Omdat je veel in dezelfde houding zit of staat
- Omdat je niet lekker in je vel zit
- Omdat je klachten of blessures wilt voorblijven
- Omdat je je even los wilt maken van een drukke en
  inspannende dag.
Waarom werken met energie ?

Universele of Kosmische energie is overal om ons heen. Maar stroomt ook door ons heen natuurlijk. Zonder kunnen wij eenvoudig niet bestaan. Alles wat leeft blijft leven door de energie.
Ons immuunsysteem neemt de universele levensenergie op zodat we minder vatbaar zijn voor ziektes ofwel sneller genezen.
Wanneer de energie opname verstoord of geblokkeerd raakt dan heeft dat invloed op onze gezondheid.
We raken uit balans, krijgen klachten. Lichamelijke klachten dan wel geestelijke klachten zoals blessures of we voelen ons gestrest.
Wist je dat we onbewust al vaak met deze Universele Energie werken ? Bedenk maar eens hoe we intuïtief naar een pijnlijke plek grijpen of onze handen er op leggen. Hierdoor neemt de pijn af.
Het is geen vervanger van medische zorg en een Energie behandeling kan ook prima in combinatie met andere vormen van zorg worden gebruikt.